Ga naar de inhoud
Home » Pakketpunt Lopik

Pakketpunt Lopik

Mado is hét pakketpunt van Montfoort. De ruim 13000 inwoners van Montfoort kunnen hier terecht voor maar liefst 7 pakketdiensten. Dit geldt ook voor de ruim 14.000 inwoners van Lopik. Voor hen is Mado te Montfoort goed bereikbaar en makkelijk aan te rijden. Voor de volgende pakketdiensten kun je, als Lopikenaar, bij Mado terecht:


Waarom is Mado een ideaal pakketpunt Lopik?

  • Maar liefst 7 pakketdiensten. In de winkel van Mado kun je voor maar liefst 7 pakketdiensten terecht. Wij werken bewust met bijna alle pakketdiensten samen, zodat je nog maar naar één pakketpunt toe hoeft te gaan.
  • Op korte afstand van Lopik. Vanuit het centrum van Lopik is het slechts 15 minuten rijden naar onze winkel. Het ligt zelfs op de route als je bijvoorbeeld naar Utrecht of Woerden toe moet.
  • Veel parkeergelegenheid. Bij onze winkel in Montfoort vind je voldoende parkeergelegenheid. De parkeerplekken bevinden zich op maximaal 200 á 300 meter lopen van onze winkel. Wel zo prettig als je met een groot/zwaar pakket naar onze winkel toe komt.
  • Uitgebreid assortiment. In onze winkel in Montfoort vind je een uitgebreid assortiment van alledaagse producten, kantoorartikelen en lekkernijen. In onze webshop vind je overigens eveneens een groot aanbod van kantoorartikelen.
Budbee Lopik

Wil je met Budbee een pakketje retourneren of versturen? In Lopik is nergens een Budbee Box te vinden. Gelukkig vind je deze Budbee Box wel in onze winkel te Montfoort. Een andere optie is om naar de Budbee Box in Schoonhoven te gaan, maar dat is wellicht de hele andere kant voor je op.

Wij maken het zo makkelijk mogelijk voor je in samenwerking met Budbee. Bij ons vind je namelijk een Bod die direct communiceert met de Budbee app. Meld je pakketje aan, kom naar onze winkel toe en vul de ontvangen code in. Er opent vanzelf een vakje in de Budbee Box. Leg je pakketje in dit vakje, doe het deurtje dicht en je bent klaar!

DHL Lopik

DHL is één van de grootste pakketdiensten in ons land. Des te opvallender is het dat er maar één DHL punt in Lopik te vinden is. Dit punt is uitsluitend van 16.00 tot 20.00 uur, dus dat is alles behalve ideaal. Gelukkig is ons DHL punt wel de

hele dag geopend!

Vanuit Lopik rijd je eenvoudig naar onze winkel in Montfoort toe. Parkeer je auto voor de deur, haal je DHL pakketje op of breng je DHL pakketje terug. Wij staan ook voor je klaar om je te helpen met het retourneren van een DHL pakket. Al met al is Mado het aangewezen DHL punt van Lopik!

DPD Lopik

Net zoals DHL is ook DPD één van de grotere pakketdiensten van ons land. Als inwoner van Lopik kun je echter maar bij één DPD punt in Lopik terecht. Het nadeel van dit punt zijn de beperkte openingstijden. Gelukkig vind je ook een DPD Punt in onze winkel in Montfoort. Vanuit Lopik is dit pakweg 11 kilometer rijden.

Bij ons kun je terecht voor elk DPD pakketje. Je kunt een pakketje middels DPD versturen, bij ons afhalen of zelfs retourneren. Wij helpen je graag verder. Mado is het meest handige DPD punt van Lopik!

Homerr Lopik

Ben je op zoek naar een Homerr punt in Lopik? Dit punt ga je jammer genoeg niet vinden. In Lopik is namelijk geen Homerr punt te vinden. Je kunt wel naar bijvoorbeeld Ameide, maar dan moet je eerst de Lek over. Het is daarom logischer (en sneller) om naar onze winkel in Montfoort toe te komen.

In onze winkel ben je van harte welkom voor/met je Homerr pakket. Zet je auto op loopafstand van onze winkel en handel je Homerr pakketje snel af. Het parkeren van je auto is overigens volledig gratis in Montfoort.

Mondial Relay Lopik

In heel Nederland zijn meer dan 1100 Mondial Relay punten te vinden. In Lopik is echter geen enkel Mondial Relay punt te vinden. Als inwoner van Lopik kun je gelukkig terecht bij Mado in Montfoort.

Bij onze winkel parkeer je eenvoudig je auto voor de deur. Eén van onze medewerkers helpt je vervolgens graag met je Mondial Relay pakketje. Tijdens je bezoekje aan onze winkel kun je eventueel direct andere producten kopen. Wij bieden een uitgebreid aanbod van onder meer speelgoed, snoepgoed en kantoorartikelen aan.

UPS Lopik

In Lopik is slechts één UPS punt te vinden. Ligt dit UPS punt in Lopik niet helemaal op je route? Kom dan gerust langs bij onze winkel in Montfoort. Je kunt bij ons terecht voor alle UPS pakketjes. Wij retourneren een pakketje voor je, wij versturen een pakketje voor je of je laat je UPS pakketje bij ons in de winkel bezorgen.

Gratis op loopafstand parkeren, ruime openingstijden en een uitmuntende service. Dat zijn slechts enkele voordelen van Mado te Montfoort. Voor veel inwoners van Lopik zijn wij het ideale UPS punt van Lopik.

Telefoon

Winkel: 0348-471236
Webshop: 030-2310088

Email

info@mado.nl

Adres

Waterpoort 2
3417 BL Montfoort

Stuur ons een bericht of kom langs

Openingstijden:

Winkel:
– Maandag tm Vrijdag van 08:30 tot 18:00 uur
– Zaterdag van 08:30 tot 17:00 uur

Helpdesk webshop:
– Maandag tm Vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur

    CAPTCHA code:
    captcha

    Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”