Ga naar de inhoud
Home » Verkrijgbaar in onze winkel » Tabaksartikelen

Tabaksartikelen

Mado tabaksartikelen

Aanbod in onze winkel

Mado is nog één van de weinige verkooppunten van tabak in Montfoort. In onze winkel bieden wij een uitgebreid aanbod van tabaksartikelen van alle bekende merken aan. Ook voor randzaken, zoals een aansteker, kun je bij onze winkel in Montfoort terecht.

Voor het aanbieden van tabaksartikelen houden wij ons uiteraard aan alle wet- en regelgeving. De tabaksartikelen zijn niet direct zichtbaar en wij verkopen geen tabak aan minderjarigen.

Vapes

Behalve het reguliere aanbod van tabaksartikelen bieden wij ook vapes aan. Het gaat hierbij uitsluitend om vapes met de smaak van tabak.

Hoe verkopen wij tabak?

  • Uitsluitend aan de balie in onze winkel. Als je in onze winkel tabak wilt kopen, kun je hiervoor terecht bij de balie. Alle tabaksartikelen bevinden zich in een afgesloten kast achter onze balie.
  • Uitsluitend aan meerderjarigen. Wij verkopen geen tabaksartikelen aan minderjarigen. Bij twijfel ben je verplicht om je ID-kaart aan onze medewerker te laten zien.
  • Zonder reclame. Conform de wet zijn wij niet toegestaan om tabaksartikelen te promoten. Wij promoten dit dan ook op geen enkele manier.
Nix18

Telefoon

Winkel: 0348-471236
Webshop: 030-2310088

Email

info@mado.nl

Adres

Waterpoort 2
3417 BL Montfoort

Stuur ons een bericht of kom langs

Openingstijden:

Winkel:
– Maandag tm Vrijdag van 08:30 tot 18:00 uur
– Zaterdag van 08:30 tot 17:00 uur

Helpdesk webshop:
– Maandag tm Vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur

    CAPTCHA code:
    captcha

    Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”