Ga naar de inhoud
Home » Verkrijgbaar in onze winkel » Pasfoto

Pasfoto

Photo-me

Pasfoto’s laten maken

Heb je voor je nieuwe paspoort of rijbewijs een pasfoto nodig? Bij Mado maak je deze pasfoto’s binnen een paar minuten. Deze pasfoto’s zijn geschikt voor officiële documenten en zijn in onze Photo Me fotocabine zelf te maken. Geen ongemakkelijke situaties of onnodig lang wachten!

Pasfoto’s laten maken in Montfoort, doe je bij Mado. Het is voor het maken van deze pasfoto’s niet nodig om een afspraak te wachten. Is de Photo Me fotocabine onverhoopt bezet als je in onze winkel bent? Geen probleem. Het maken van de pasfoto’s duurt slechts een paar minuten. Je hoeft dus maar een paar minuutjes te wachten.

Hoe werkt de fotocabine?

Makkelijk, snel en goedkoop pasfoto’s maken doe je bij Mado. Zo werkt onze fotocabine:

 1. Kom naar onze winkel toe en stap de fotocabine in. Doe het gordijntje dicht en neem plaats op het zitje.
 2. Volg de instructies op het beeldscherm in de fotocabine op. Op dit beeldscherm komt precies te staan wat je moet doen.
 3. Wacht een paar minuten. Nadat je de instructies opgevolgd hebt, heeft de fotocabine slechts een paar minuten nodig voor je pasfoto’s. De pasfoto’s zijn geschikt voor officiële documenten, zoals je rijbewijs of paspoort.

Bekijk de video hiernaast voor meer informatie.


Wat je verder nog moet weten…..

 • Je betaalt slechts €9,00 voor 5 pasfoto’s. In principe hoef je maar één keer in de zoveel jaar nieuwe pasfoto’s te laten maken. Bij Mado betaal je daar slechts €9,00 voor.
 • De foto’s voldoen aan de strengste eisen. Voor pasfoto’s op officiële documenten zijn de eisen vrij streng. Bij Mado geniet je gelukkig van een kwaliteitsgarantie op de pasfoto’s die in de fotocabine van Photo Me worden gemaakt!

Telefoon

Winkel: 0348-471236
Webshop: 030-2310088

Email

info@mado.nl

Adres

Waterpoort 2
3417 BL Montfoort

Stuur ons een bericht of kom langs

Openingstijden:

Winkel:
– Maandag tm Vrijdag van 08:30 tot 18:00 uur
– Zaterdag van 08:30 tot 17:00 uur

Helpdesk webshop:
– Maandag tm Vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur

  CAPTCHA code:
  captcha

  Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”