Ga naar de inhoud
Home » Verkrijgbaar in onze winkel » Kantoorartikelen

Kantoorartikelen

Kantoorartikelen2

Aanbod in onze winkel

Van origine is Mado groot geworden door het aanbieden van kantoorartikelen. Dat waren echter andere tijden: destijds ging nog niks digitaal, waardoor ordners, multomappen en andere kantoorartikelen niet aan te slepen waren. Uiteraard zijn het nu andere tijden.

Toch kiezen wij er bij Mado voor om alsnog kantoorartikelen aan te bieden. In ons aanbod vind je onder meer schrijfwaren, A4-papier, inktcartridges en multomappen. Met dit aanbod spelen wij in op het feit dat er, ondanks de digitalisering, vraag blijft naar kantoorartikelen.

Aanbod online

In onze winkel in Montfoort is maar een klein gedeelte uit ons totale aanbod te vinden. Voor werkelijk waar alle kantoorartikelen kun je het beste een kijkje in onze webshop nemen. Alle kantoorartikelen die maar te bestellen zijn, zijn via onze webshop te bestellen.

Plaats je een bestelling via onze webshop? Dan geniet je eveneens van de service die wij graag verlenen. Wij zorgen voor een snelle levering en dragen zorg voor een stevige/veilige verpakking.

Kantoorartikelen3
Kantoorartikelen4

Waarom kantoorartikelen bij Mado kopen?

  • Uitgebreid aanbod. Als het kantoorartikel in onze winkel niet te vinden is, kunnen wij het alsnog vanuit onze webshop leveren.
  • Perfect advies. Aangezien we met kantoorartikelen bij Mado groot zijn geworden, weten wij als geen ander waar goede kantoorartikelen aan moeten voldoen. Laat je daarom door onze experts adviseren!
  • Snelle levering. Kies je voor een bestelling in onze webshop? Dan geniet je van een snelle levering. Je kunt dus spoedig gebruik maken van je nieuwe

Telefoon

Winkel: 0348-471236
Webshop: 030-2310088

Email

info@mado.nl

Adres

Waterpoort 2
3417 BL Montfoort

Stuur ons een bericht of kom langs

Openingstijden:

Winkel:
– Maandag tm Vrijdag van 08:30 tot 18:00 uur
– Zaterdag van 08:30 tot 17:00 uur

Helpdesk webshop:
– Maandag tm Vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur

    CAPTCHA code:
    captcha

    Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”