Ga naar de inhoud
Home » Verkrijgbaar in onze winkel » Boeken & Tijdschriften

Boeken & Tijdschriften

Boeken1

Aanbod in onze winkel

Heb je ook zo moeite om de rust in het leven te vinden? Koop een goed boek of een tijdschrift en neem een moment rust. Bij Mado vind je een uitgebreid aanbod van de nieuwste boeken én de leukste tijdschriften. Bijkomend voordeel: je loopt direct met het boek of de tijdschrift onze winkel uit. Je hoeft dus niet 1 of 2 dagen te wachten totdat je boek of tijdschrift geleverd wordt. Ook handig als je last minute, bijvoorbeeld voor vakantie, nog een boek of tijdschrift wilt kopen.

Bij Mado zijn we gek op lezen. Dit blijkt alleen al uit ons uitgebreide aanbod van boeken en tijdschriften. De leukste boeken van de beste schrijvers vind je bij ons in de winkel terug, terwijl dit ook voor alle gangbare- en bekende tijdschriften/magazines geldt. Kom gerust eens in onze winkel langs om het uitgebreide aanbod van boeken & tijdschriften te bekijken!

Boeken bestellen

Zoals uit de foto’s op deze pagina ook blijkt, is ons aanbod van boeken bijzonder uitgebreid. Ben je echter op zoek naar een boek dat wij niet aanbieden in onze winkel? Geen probleem! Wij kunnen dit boek gewoon voor je bestellen. Je betaalt de normale prijs en wij dragen zorg voor een snelle levering van het boek. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op:

  CAPTCHA code:
  captcha

  Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”

  Boeken2
  Magazines3

  Magazines

  Hoe lekker is het om even te relaxen met een leuk magazine? Héél lekker! Ideaal om thuis even tot rust te komen, om op reis mee te nemen of om tijdens je vakantie te lezen. Voor alle soorten magazines kun je bij onze winkel in Montfoort terecht.

  Werkelijk waar alle gangbare magazines tref je in onze winkel. Dit loopt uiteen van de Linda tot aan de Voetbal International en van de Autovisie tot aan de Privé. Loop onze winkel in, loop iets rechtdoor en je treft aan de linkerkant ons uitgebreide aanbod van magazines. Veel leesplezier gewenst!

  Telefoon

  Winkel: 0348-471236
  Webshop: 030-2310088

  Email

  info@mado.nl

  Adres

  Waterpoort 2
  3417 BL Montfoort

  Stuur ons een bericht of kom langs

  Openingstijden:

  Winkel:
  – Maandag tm Vrijdag van 08:30 tot 18:00 uur
  – Zaterdag van 08:30 tot 17:00 uur

  Helpdesk webshop:
  – Maandag tm Vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur

   CAPTCHA code:
   captcha

   Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”