Ga naar de inhoud
Home » Pakketpunt Woerden

Pakketpunt Woerden

Mado staat te boek als hét pakketpunt van Montfoort. Maar, vanuit onze winkel in Montfoort hebben we nog meer te bieden. Zo zijn wij ook een ideaal pakketpunt voor Woerden en omstreken. Wil je als Woerdenaar een pakketje ophalen, versturen of retourneren? Voor de volgende pakketdiensten kun je bij Mado Montfoort terecht:


Waarom is Mado een ideaal pakketpunt Woerden?

  • Veel pakketdiensten. Vanuit Mado werken wij bewust met veel pakketdiensten samen. Wij zijn hierdoor in staat om zo’n beetje alle pakketten voor je te verwerken. Het voordeel voor jou is dat je dus nog maar naar één pakketpunt toe hoeft te gaan.
  • Op korte afstand van Woerden. Onze winkel is gelegen in het centrum van Montfoort. Vanuit Woerden komt dit neer op een reistijd van maximaal 15 minuten. Bovendien ligt Montfoort perfect op weg als je vanuit Woerden naar bijvoorbeeld IJsselstein of binnendoor naar Utrecht op weg bent.
  • Veel parkeermogelijkheden. Bij onze winkel in Montfoort kun je uit veel parkeermogelijkheden kiezen. Je parkeert je auto hierdoor altijd op een korte afstand van onze winkel. Wel zo handig als je een groot of zwaar pakket moet tillen.
  • Uitgebreid aanbod van andere producten. Mado is dus het pakketpunt van Montfoort, Woerden en zelfs van IJsselstein. Maar, daar blijft het niet bij. Je bent in onze winkel ook aan het juiste adres voor boeken, magazines, speelgoed en zelfs snoepgoed. Ook bieden wij een divers aanbod van kantoorartikelen aan. Dit aanbod vind je overigens ook in onze webshop!
Budbee Woerden

Wil je een pakketje retourneren of versturen met Budbee? Dan kun je hiervoor bij twee verschillende Budbee boxen in Woerden terecht. Deze Budbee Boxen bevinden zich echter in het centrum van de stad; niet heel handig als je met de auto bent. Gelukkig vind je ook een Budbee Box in onze winkel in Montfoort!

Wij maken het zo makkelijk mogelijk voor je om een pakketje met Budbee te retourneren. Je kunt je auto eenvoudig parkeren, terwijl wij ook graag voor je klaarstaan om je een handje te helpen met de Budbee Box. In de Budbee app hoef je alleen maar aan te geven dat je van de Budbee Box in Montfoort gebruik wilt maken. Met de pincode die je ontvangt, maak je direct gebruik van onze Budbee box!

DHL Woerden

Ben je op zoek naar een DHL punt in Woerden? In Woerden en omstreken zijn veel DHL servicepoints te vinden. Ben je echter op doorreis naar een andere stad? Dan kan het handiger zijn om je pakketje af te geven bij het DHL pakketpunt in Montfoort. Dat pakketpunt is onze winkel in het centrum van Montfoort!

DPD Woerden

Wil je graag een pakketje met DPD versturen, ophalen of retourneren? Dit is mogelijk bij meerdere pakketpunten in Woerden. Deze pakketpunten zijn echter niet ideaal gelegen, waardoor je al snel bij onze winkel in Montfoort uitkomt. Wij zijn een geschikt DPD punt voor iedereen uit Woerden!

Ons DPD punt is bijzonder eenvoudig te bereiken. Vanuit Woerden is het 10 á 15 minuutjes rijden, waarna je op loopafstand je auto kunt parkeren. Onze medewerkers helpen je vervolgens direct met je DPD pakketje. Zonder dat je parkeerkosten hoeft te betalen of zonder dat je lang hoeft te wachten. Een geschikt DPD punt Woerden vind je dus in Montfoort!

Homerr Woerden

Ben je op zoek naar een Homerr punt in Woerden? Je hebt uit meerdere Homerr punten in Woerden de keuze. Wellicht zijn deze punten niet handig voor je aan te rijden. Of je hebt geen zin om het centrum van Woerden in te gaan. In dat geval kun je veel beter voor het Homerr punt in Montfoort kiezen: Mado.

In onze winkel ben je van harte welkom voor je Homerr pakket. Wij helpen je graag, terwijl je ook je auto vlak voor de deur kunt parkeren. Dit is ook nog eens gratis; je hoeft dus niks te betalen voor je bezoekje aan Mado te Montfoort. De reis vanuit Woerden naar Mado Montfoort is bovendien bijzonder kort. Al met al is Mado een zeer geschikt Homerr punt voor iedereen uit Woerden!

Mondial Relay Woerden

In Woerden is maar één Mondial Relay punt te vinden. Vind je dit punt niet heel handig gelegen of is het niet in de buurt van je woning? Kom dan naar het Mondial Relay punt van Montfoort: de Mado in het centrum van Montfoort.

Bij onze winkel parkeer je eenvoudig en gratis je auto. Vervolgens helpt één van onze medewerkers je snel met je pakketje van Mondial Relay. Je kunt dus spoedig je reis weer vervolgen. Maar, je vindt in onze winkel ook allerlei andere interessante producten. Denk hierbij aan heerlijk snoepgoed, kantoorartikelen, speelgoed en de leukste boeken!

UPS Woerden

Wil je graag van de pakketdienst UPS gebruik maken? In en rondom Woerden heb je de keuze uit meerdere pakketpunten. Deze punten hebben echter niet de meest ideale openingstijden en/of ligging. Gelukkig vind je ook nog een UPS punt in Montfoort. Dit pakketpunt van UPS is perfect aan te rijden vanuit Woerden!

Vanuit Woerden is het maximaal 15 minuutjes naar onze winkel in Montfoort. Je kunt vervolgens je auto gratis bij onze winkel parkeren. Onze medewerker helpt je vervolgens snel met je UPS pakketje. Al met al is Mado Montfoort dus een geschikt UPS punt voor iedereen uit Woerden!

Telefoon

Winkel: 0348-471236
Webshop: 030-2310088

Email

info@mado.nl

Adres

Waterpoort 2
3417 BL Montfoort

Stuur ons een bericht of kom langs

Openingstijden:

Winkel:
– Maandag tm Vrijdag van 08:30 tot 18:00 uur
– Zaterdag van 08:30 tot 17:00 uur

Helpdesk webshop:
– Maandag tm Vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur

    CAPTCHA code:
    captcha

    Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”