Ga naar de inhoud
Home » Pakketpunt Oudewater

Pakketpunt Oudewater

Mado staat bekend als hét pakketpunt van Montfoort. Maar, ook voor omliggende dorpen en steden is Mado het aangewezen pakketpunt. Ook vanuit Oudewater kun je perfect pakketjes ophalen, versturen of retourneren in onze winkel. Je kunt bij ons terecht voor de volgende pakketdiensten:


Waarom is Mado een ideaal pakketpunt Oudewater?

  • Zeer eenvoudig aan te rijden. Kom je vanuit Oudewater en moet je bijvoorbeeld naar Utrecht toe? Waarom rijd je dan niet even via Montfoort naar de snelweg toe? Tijdens je rit geef je eenvoudig je pakketje af in onze winkel of haal je juist je pakketje op!
  • Uitgebreid aanbod van pakketdiensten. Bij ons kun je voor veel verschillende pakketdiensten terecht. Alleen al van DHL bieden we ook nog twee diensten aan, terwijl we ook met veel andere partijen samenwerken.
  • Eenvoudig je auto parkeren. Het aanrijden naar Montfoort is dus eenvoudig, waarna je ook nog eenvoudig je auto parkeert. Op nog geen minuut loopafstand van onze winkel zijn talloze parkeervakken te vinden. Het parkeren is ook nog eens gratis!
  • Divers aanbod in onze winkel. In onze winkel vind je ook nog een divers aanbod van andere producten. Het aanbieden van speelgoed, heerlijk snoepgoed, boeken, magazines en allerlei kantoorartikelen combineren wij met onze rol als pakketpunt. Een groot deel van ons aanbod vind je ook in onze webshop!
Budbee Oudewater

Ben je op zoek naar een Budbee Box in Oudewater? Dan kun je erg lang zoeken. In dit stadje zijn helemaal geen Budbee Boxen te vinden. Gelukkig vind je in onze winkel in Montfoort wél een Budbee Box.

Bij ons kun je terecht voor al je Budbee pakketten. Het is bij ons ook mogelijk om pakketjes middels Budbee te retourneren. Meld je retournering via de Budbee app aan, vul hierbij ons pakketpunt in en kom binnen 2 uur naar onze winkel toe. Met behulp van de toegestuurde pincode maak je eenvoudig gebruik van de Budbee Box.

Voor Budbee Oudewater moet je wel in Montfoort zijn!

DHL Oudewater

Heb je een DHL punt in Oudewater nodig? Dan kun je eigenlijk bij maar één pakketpunt terecht; dit pakketpunt ligt ook nog eens ver buiten het centrum. Het is daarom vele malen makkelijker om naar Mado in Montfoort te komen.

In onze winkel kun je voor twee diensten van DHL terecht: DHL eCommerce en DHL Express. Ongeacht van welke dienst je gebruik wilt maken, helpen onze medewerkers je graag. Vanuit Oudewater is het bovendien eenvoudig aanrijden naar onze winkel. Je parkeert eenvoudig en gratis je auto, waarna wij direct voor je klaar staan. Mogelijk vind je in onze winkel ook nog andere producten waar je (toevallig) naar op zoek was!

DPD Oudewater

Ben je op zoek naar een DPD punt in Oudewater? In de stad Oudewater zelf zijn helemaal géén DPD Punten te vinden. Je kunt gelukkig wel terecht in onze winkel in Montfoort.

Goed om te weten: volgens de website van DPD zijn wij het op één na dichtste DPD punt vanuit Oudewater. Het dichtstbijzijnde punt is in Haastrecht te vinden, maar dat is dus de andere kant op. Mocht je bijvoorbeeld naar Utrecht toe moeten, kun je het beste even langs Montfoort rijden. Wij staan als DPD punt Oudewater graag vanuit Montfoort voor je klaar!

Homerr Oudewater

Wil je graag een pakketje met Homerr versturen, ophalen of retourneren? In Oudewater kun je hiervoor bij slechts één Homerr punt terecht. Het kan daarom voor jou interessant zijn om naar Mado Montfoort te komen. Wij zijn namelijk hét Homerr punt voor Oudewater, Montfoort en andere omliggende plaatsen.

Homerr is een zeer snel groeiende pakketdienst. Het zou ons dan ook niet verbazen als deze pakketdienst op korte termijn erg populair wordt. Daar spelen wij met onze samenwerking met Homerr dan ook op in! Vanuit Oudewater ben je in ieder geval van harte welkom bij ons Homerr punt.

Mondial Relay Oudewater

Ben je op zoek naar een Mondial Relay punt in Oudewater? Dan kun je heel lang zoeken: er zijn in Oudewater namelijk geen Mondial Relay punten te vinden. Je kunt gelukkig vanuit Oudewater eenvoudig en snel naar Mado Montfoort komen!

Wij zijn het Mondial Relay punt voor Oudewater, Montfoort en andere steden. Want, in vrij weinig steden in het Groene Hart zijn Mondial Relay punten te vinden. Daar onderscheiden wij ons vanuit Mado Montfoort dan ook mee. Kom jij ook naar ons Mondial Relay punt in Montfoort? Mogelijk vind je in onze winkel direct andere spullen waar je naar op zoek bent, zoals leuke boeken, magazines of heerlijk snoepgoed!

UPS Oudewater

UPS is één van de grootste pakketdiensten. Des te opvallender is het dat er geen UPS punt in Oudewater te vinden is. Je kunt daarom het beste even naar Montfoort rijden en je UPS pakket in onze winkel afgeven. Of juist je UPS pakket in onze winkel ophalen.

Vanuit Oudewater is het eenvoudig en snel aanrijden naar onze winkel in Montfoort. Je parkeert je auto vervolgens op loopafstand van onze winkel en haal je pakketje op of breng je pakketje. In onze winkel vind je wellicht ook direct producten waar je naar op zoek bent, zoals kantoorartikelen of de leukste boeken. Met andere woorden: Mado Montfoort is het UPS Oudewater punt.

Telefoon

Winkel: 0348-471236
Webshop: 030-2310088

Email

info@mado.nl

Adres

Waterpoort 2
3417 BL Montfoort

Stuur ons een bericht of kom langs

Openingstijden:

Winkel:
– Maandag tm Vrijdag van 08:30 tot 18:00 uur
– Zaterdag van 08:30 tot 17:00 uur

Helpdesk webshop:
– Maandag tm Vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur

    CAPTCHA code:
    captcha

    Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”