Ga naar de inhoud
Home » Pakketpunt Linschoten

Pakketpunt Linschoten

Mado is het pakketpunt van de gehele gemeente Montfoort. Ook voor mensen inwoners van Linschoten is een bezoekje aan onze winkel een absolute aanrader. Je vindt bij ons namelijk een divers assortiment én wij werken met meerdere pakketdiensten samen:


Waarom is Mado een ideaal pakketpunt Linschoten?

  • Zeer korte afstand vanaf Linschoten. Ongeacht waar je in Linschoten woont, is het maximaal 10 minuutjes rijden naar onze winkel. Het is zelfs mogelijk om op de fiets te komen! Dit maakt het des te makkelijker om een pakketje in onze winkel op te halen, af te geven of te retourneren.
  • Makkelijk je auto parkeren. Kom je vanuit Linschoten met de auto naar onze winkel toe? Dan geniet je van meer dan voldoende parkeermogelijkheden. Op loopafstand van onze winkel zijn veel gratis parkeerplekken te vinden. Dit maakt het nog fijner om gebruik van ons pakketpunt te maken!
  • Veel pakketdiensten. Zoals je aan bovenstaande lijst al ziet, heb je bij ons de keuze uit veel pakketdiensten. Dit maakt onze winkel dan ook tot hét pakketpunt van Linschoten, Montfoort en andere omliggende plaatsen.
  • Uitgebreid aanbod van andere producten. In onze winkel kun je dus terecht voor talloze pakketdiensten. Daar blijft het niet bij! Nee, je kunt bij ons ook terecht voor het kopen van kantoorartikelen, leuke boeken, mooie magazines en talloze andere producten. In onze webshop vind je overigens ook een divers aanbod van kantoorartikelen!
Budbee Linschoten

Wil je graag gebruik maken van een Budbee Box in Linschoten? Dan heb je eigenlijk maar één optie: naar Mado te Montfoort komen. Bij ons in de winkel vind je namelijk een Budbee Box. Met deze box is het een fluitje van een cent om een pakketje te retourneren.

Onze Budbee Box werkt bijzonder eenvoudig: meld je retournering in de Budbee app aan, vink onze winkel aan en kom binnen 2 uur naar onze winkel toe. Je ontvangt intussen een pincode, waarmee je de Budbee Box kunt openen. Het retourneren van een pakketje is nog nooit zó makkelijk geweest!

DHL Linschoten

Ben je op zoek naar een DHL punt in Linschoten? Dan kun je voor maar één punt kiezen. Dit DHL punt in Linschoten heeft bovendien geen ideale openingstijden. Het is daarom voor veel Linschotenaren logischer om naar Mado Montfoort toe te komen.

In onze winkel kun je voor twee diensten van DHL terecht: DHL eCommerce en DHL Express. Onze medewerker helpt je graag met je DHL pakketje! Overigens kun je ook direct van ons uitgebreide assortiment profiteren. Mogelijk ben je nog op zoek naar nieuwe kantoorartikelen, een nieuw boek of heerlijk snoepgoed. Dit combineer je eenvoudig met je bezoekje aan ons DHL punt!

DPD Linschoten

Ben je op zoek naar een DPD Pakketpunt? In Linschoten vind je een dergelijk pakketpunt niet. Je hebt twee mogelijkheden: naar Woerden of naar Mado Montfoort. Om meerdere redenen is je bezoekje aan Mado Montfoort aan te raden: eenvoudig aan te rijden, gratis parkeren en ideaal gelegen ten opzichte van Linschoten.

Bij ons DPD pakketpunt kun je terecht voor al je DPD pakketjes. Wij versturen het pakketje voor je, wij retourneren een pakketje voor je of wij geven je DPD pakketje aan je mee. Neem wel altijd even een geldig legimitatiebewijs mee.

Homerr Linschoten

Heb je een Homerr punt in de buurt nodig? In Linschoten zelf is geen enkel Homerr punt te vinden. Het dichtstbijzijnde Homerr punt voor alle Linschotenaren is Mado te Montfoort.

Wij zijn je graag van dienst als pakketpunt van Homerr. Wij geven Homerr pakketjes aan je mee, wij retourneren een pakketje voor je of wij versturen een pakketje voor je. Breng je een bezoek aan onze winkel in Montfoort? Dan kun je dit direct combineren met het kopen van bijvoorbeeld kantoorartikelen, snoepgoed of een heerlijk leesboek. Ons assortiment is ontzettend uitgebreid!

Mondial Relay Linschoten

Mondial Relay was lange tijd een onbekende speler, maar is ontzettend populair aan het worden. Maak je zelf ook graag gebruik van deze pakketdienst? Heb je daarom ook een Mondial Relay punt in Linschoten nodig? Dan kom je al snel uit bij Mado Montfoort. Dit is het dichtstbijzijnde Mondial Relay punt voor alle Linschotenaren!

In onze winkel kun je voor alle Mondial Relay pakketjes terecht. Je rijdt vanuit Linschoten snel naar onze winkel toe en je kunt ook nog gratis je auto parkeren. Kom je op de fiets vanuit Linschoten naar Montfoort toe? Dan geniet je eveneens van een korte reisafstand. Je parkeert je fiets veilig direct voor de deur van onze winkel!

UPS Linschoten

Ben je op zoek naar een UPS punt in Linschoten? Het dichtstbijzijnde UPS punt is Mado te Montfoort. Vanuit Linschoten is het maximaal 10 minuutjes met de auto naar onze winkel in Montfoort. Of ben je van plan om met de fiets te komen? Dan is de reisafstand eveneens erg kort. Het is zelfs mogelijk om lopend naar onze winkel in Montfoort toe te komen!

UPS is een vrij grote pakketdienst in ons land. Het is dan ook volledig logisch dat je wel eens gebruik van deze pakketdienst wilt/moet maken. Dankzij ons UPS pakketpunt maak je dit gelukkig zo eenvoudig mogelijk voor je. Kom direct naar onze winkel toe en laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment. In ons assortiment vind je onder meer leesboeken, magazines, kantoorartikelen en heerlijk snoepgoed.

Telefoon

Winkel: 0348-471236
Webshop: 030-2310088

Email

info@mado.nl

Adres

Waterpoort 2
3417 BL Montfoort

Stuur ons een bericht of kom langs

Openingstijden:

Winkel:
– Maandag tm Vrijdag van 08:30 tot 18:00 uur
– Zaterdag van 08:30 tot 17:00 uur

Helpdesk webshop:
– Maandag tm Vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur

    CAPTCHA code:
    captcha

    Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”