Ga naar de inhoud
Home » Pakketpunt Leidsche Rijn

Pakketpunt Leidsche Rijn

Mado is de afgelopen jaren uitgegroeid tot hét pakketpunt van Montfoort. Ook voor inwoners van omliggende dorpen en steden is ons pakketpunt ideaal. Woon je bijvoorbeeld in Leidsche Rijn? Dan zijn er meerdere redenen om van ons pakketpunt gebruik te maken. De eerste reden is terug te vinden in het aantal pakketdiensten waar wij mee samenwerken:


Waarom is Mado een ideaal pakketpunt Leidsche Rijn?

  • Eenvoudig en snel aan te rijden. Vanuit Leidsche Rijn is het met de auto tussen de 10 en 15 minuten rijden. Heb je een e-bike? Zelfs daarmee is de afstand Leidsche Rijn-Montfoort prima te doen. Moet je vanuit Leidsche Rijn naar bijvoorbeeld Woerden of Gouda? Dan is het een kleine moeite om even snel langs onze winkel te rijden om een pakketje af te geven of op te halen.
  • Uitgebreid aanbod van pakketdiensten. We hebben bewust de keuze gemaakt om met maar liefst 7 pakketdiensten samen te werken. Dit stelt ons in staat om jou op alle vlakken van dienst te zijn.
  • Gratis je auto parkeren. Het parkeren van je auto is in Leidsche Rijn een kleine uitdaging, maar daar is in Montfoort geen sprake van. Je kunt eenvoudig en gratis je auto parkeren op slechts 200 á 300 meter bij van onze winkel vandaan.
  • Interessant aanbod in de winkel. Als je dan toch in onze winkel bent, kun je direct leuke woonaccessoires, speelgoed, snoepgoed of kantoorartikelen shoppen. Voor kantoorartikelen kun je ook in onze webshop terecht.
Budbee Leidsche Rijn

Met een Budbee Box is het eenvoudig om een pakketje te retourneren of versturen. Zo’n Box vind je bij ons in de winkel; deze werkt volledig automatisch. Meld je pakketje via de app van Budbee aan, ontvang een pincode en kom met deze pincode naar onze winkel toe.

Bij de Budbee Box vul je deze pincode in, waarna er automatisch een vakje opengaat. In dat vakje leg je vervolgens je pakketje neer. Sluit het vakje en wij doen de rest van het werk voor je!

DHL Leidsche Rijn

DHL is één van de grootste pakketdiensten van ons land. Je vindt hierdoor logischerwijs meerdere DHL punten in Leidsche Rijn, maar deze zijn niet allemaal even handig gelegen. Dat is onze winkel in Montfoort gelukkig wel! Je rijdt in maximaal 15 minuten naar onze winkel toe en kunt ook nog je auto gratis voor de deur parkeren.

Bij ons pakketpunt kun je ook voor meerdere DHL diensten terug: DHL eCommerce en DHL Express. Het is zelfs mogelijk om automatisch een DHL pakketje te versturen of te retourneren in onze winkel. Gebruik hiervoor de DHL zuil bij binnenkomst.

DPD Leidsche Rijn

In en rondom Leidsche Rijn zijn voldoende DPD punten te vinden. Lang niet alle punten zijn echter handig gelegen. Ook zijn er meerdere DPD punten in Leidsche Rijn met onhandige openingstijden. Daar is bij Mado te Montfoort geen sprake van; wij zijn 6 dagen per week van ’s ochtends vroeg tot het begin van de avond geopend.

Onze medewerkers staan graag voor al je DPD pakketten klaar. Onze winkel is goed aan te rijden vanuit Leidsche Rijn en herbergt een ruim assortiment. Mogelijk vind je bij ons direct dat ene leuke cadeau waar je naar op zoek was.

Homerr Leidsche Rijn

Homerr omschrijft zichzelf als de duurzame pakketdienst. Daarmee is het ook, volgens henzelf, de pakketdienst van de toekomst. Daar geloven wij bij Mado ook in, vandaar dat wij ook samen zijn gaan werken met Homerr. Dit stelt jou, als inwoner van Leidsche Rijn, in staat om makkelijk je Homerr pakketjes te versturen, retourneren en ontvangen.

Zijn er geen Homerr punten dichter in de buurt van Leidsche Rijn te vinden? Jawel, maar die punten zijn niet zo makkelijk te bereiken. Voor sommige punten moet je echt de binnenstad van Utrecht in óf je kunt je auto niet voor de deur parkeren. Bij onze winkel in Montfoort geniet je gelukkig op meerdere manieren van veel gemak én een perfecte service!

Mondial Relay Leidsche Rijn

Ben je op zoek naar een Mondial Relay punt in de buurt van Leidsche Rijn? Dan heb je twee mogelijkheden: de drukke binnenstad van Utrecht in of de rust in Montfoort opzoeken. Voldoende reden dus om voor het Mondial Relay punt in onze winkel te kiezen!

Wij staan 6 dagen in de week graag voor je klaar. Je geniet bij ons van veel gemak, van vriendelijke medewerkers en van snelle hulp. Je kunt bovendien je auto voor de deur parkeren en dit is ook nog eens volledig gratis!

UPS Leidsche Rijn

Aangezien UPS een grote pakketdienst is, heb je uit meer dan voldoende UPS punten de keuze. Veel van deze punten zijn echter moeilijk te bereiken vanuit Leidsche Rijn, bijvoorbeeld omdat ze midden in de binnenstad van Utrecht zitten. Het is daarom veel handiger om naar onze winkel in Montfoort te rijden.

In onze winkel in Montfoort word je direct en goed geholpen. Wij zijn je graag van dienst voor alle soorten UPS pakketten en je kunt je auto voor de deur parkeren. Mogelijk vind je in onze winkel ook direct leuke accessoires voor in je woning, een leuk boek of heerlijk snoepgoed.

Telefoon

Winkel: 0348-471236
Webshop: 030-2310088

Email

info@mado.nl

Adres

Waterpoort 2
3417 BL Montfoort

Stuur ons een bericht of kom langs

Openingstijden:

Winkel:
– Maandag tm Vrijdag van 08:30 tot 18:00 uur
– Zaterdag van 08:30 tot 17:00 uur

Helpdesk webshop:
– Maandag tm Vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur

    CAPTCHA code:
    captcha

    Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”