Ga naar de inhoud
Home » Pakketpunt IJsselstein

Pakketpunt IJsselstein

Mado is hét pakketpunt van Montfoort. Maar, Mado is meer dan dat. Onze winkel is namelijk ook vanuit IJsselstein perfect aan te rijden. Als inwoner van IJsselstein kun je in onze winkel terecht voor de volgende pakketdiensten:


Waarom is Mado een ideaal pakketpunt IJsselstein?

  • Eenvoudig aan te rijden vanuit IJsselstein. De reis IJsselstein-Montfoort duurt maximaal 15 minuten. Moet je naar bijvoorbeeld Woerden of Gouda toe? Dan kom je bovendien langs Montfoort!
  • Uitgebreid aanbod van pakketdiensten. Bij Mado kun je voor maar liefst 7 pakketdiensten terecht. Het maakt dus niet zozeer uit van welke pakketdienst je gebruik moet/wilt maken; je kunt hiervoor bij Mado Montfoort terecht.
  • Eenvoudig je auto parkeren. Op slechts een paar honderd meter van onze winkel zijn veel parkeerplaatsen te vinden. Parkeer je auto, leg de blauwe schijf onder de voorruit en loop in maximaal een minuutje naar onze winkel toe.
  • Uitgebreid aanbod. Mado is dus een geschikt pakketpunt IJsselstein. Maar, je kunt bij ons voor méér terecht dan alleen maar pakketdiensten. Wij bieden een uitgebreid assortiment van onder meer snoepgoed, ijs, de nieuwste boeken en kantoorartikelen aan. Veel van deze producten vind je ook in onze webshop!
Budbee IJsselstein

Ben je op zoek naar een Budbee Box in IJsselstein? In IJsselstein zijn 2 verschillende Budbee Boxen te vinden. Ben je echter op dit moment niet in de buurt van IJsselstein, maar juist in de buurt van Montfoort? Geef dan je pakketje af in onze winkel. Ook wij beschikken namelijk over een Budbee Box!

Het retourneren van een pakketje gaat via Budbee erg eenvoudig. Selecteer via de Budbee app de gewenste locatie en breng op deze locatie binnen 2 uur je pakketje. Met de ontvangen pincode kun je de Budbee Box openen en vervolgens hier je pakketje in leggen. Alle inwoners van IJsselstein zijn hiervoor van harte welkom in Montfoort bij Mado!

DHL IJsselstein

Ben je op zoek naar een DHL punt in IJsselstein? In IJsselstein vind je 2 DHL locaties, maar wellicht zijn die locaties niet al te makkelijk te bereiken voor jou. Of je bent juist op doortocht via Montfoort naar een andere stad toe. Kom in dat geval gerust langs in onze winkel in Montfoort!

Wij zijn het DHL pakketpunt van Montfoort en omstreken. Bij ons kun je zelfs terecht voor twee verschillende pakketdiensten van DHL: eCommerce en Express.

Bij ons kun je pakketjes met DHL Versturen, ophalen of retourneren. Check hieronder onze openingstijden en kom gerust eens langs in onze winkel. Je bent bij ons overigens ook aan het juiste adres voor een divers assortiment, uiteenlopend van snoep tot en met de nieuwste/leukste boeken!

DPD IJsselstein

Ben je op zoek naar een DPD Punt in IJsselstein? In IJsselstein is geen DPD punt te vinden. Kom daarom in Montfoort bij Mado langs om je DPD pakketje af te geven. Of op te halen!

Vanuit IJsselstein is het maximaal 15 minuten rijden naar Mado in Montfoort. Je kunt ook voor een DPD Punt in Nieuwegein kiezen, maar dat is mogelijk een stuk langer voor je rijden.

Je bent dus van harte welkom in onze winkel in Montfoort. Bij ons kun je overigens ook terecht voor allerlei andere producten. Denk hierbij aan heerlijk snoepgoed, de nieuwste boeken, kantoorartikelen en het leukste speelgoed.

Homerr IJsselstein

De pakketdienst Homerr groeit gigantisch hard in ons land. Desondanks is er maar één Homerr punt in IJsselstein te vinden. Gelukkig kun je als inwoner van IJsselstein ook terecht bij Mado in Montfoort.

Wij zijn hét Homerr punt van Montfoort en omstreken. Je kunt bij ons terecht voor het ophalen, voor het versturen én voor het retourneren van een Homerr pakketje.

Voor jou, vanuit IJsselstein, is het ook eenvoudig afreizen naar onze winkel. Je kunt je auto bij ons ook makkelijk in de buurt van de winkel parkeren. Het is vervolgens maximaal een minuutje lopen naar onze winkel. Wel zo handig als je een zwaar/groot Homerr pakketje op moet halen of wilt versturen.

Mondial Relay IJsselstein

Wil je een pakketje afgeven bij een Mondial Relay punt in IJsselstein? Dan kun je voor slechts één Mondial Relay punt kiezen. Gelukkig kun je altijd terecht bij Mado in Montfoort. Wij zijn het aangewezen Mondial Relay pakketpunt voor Montfoort, IJsselstein en omstreken.

Mondial Relay is een snelgroeiende pakketdienst. Deze pakketdienst komt oorspronkelijk uit Frankrijk, maar heeft nu ook haar pijlen op ons land gericht. Dit blijkt nog niet uit het aantal Mondial Relay punten in IJsselstein. In deze stad kun je immers maar op één punt je Mondial Relay pakketje ophalen of versturen.

Je bent echter ook van harte welkom bij Mado in Montfoort. Wij staan als Mondial Relay partner voor je klaar om je pakketten te versturen of te retourneren. Ook is het via onze winkel mogelijk om een Mondial Relay pakketje te versturen. Met andere woorden: Mado in Montfoort is een ideaal Mondial Relay punt voor IJsselstein.

UPS IJsselstein

Ben je op zoek naar een UPS punt in IJsselstein? Dan kun je heel lang zoeken: er is namelijk geen UPS punt in IJsselstein. Gelukkig kun je als inwoner van IJsselstein terecht bij Mado Montfoort!

Mado is het UPS pakketpunt voor Montfoort, IJsselstein en andere plaatsen in de regio. Maar weinig plaatsen in de regio beschikken namelijk over een UPS pakketpunt. Vanuit IJsselstein is Montfoort eenvoudig aan te rijden. Je kunt bovendien je auto op maximaal 1 minuutje lopen van onze winkel parkeren.

Bij ons pakketpunt kun je terecht voor het versturen, ophalen en retourneren van een UPS pakketje. Check onze website voor meer informatie of kom gerust eens langs in Montfoort!

Telefoon

Winkel: 0348-471236
Webshop: 030-2310088

Email

info@mado.nl

Adres

Waterpoort 2
3417 BL Montfoort

Stuur ons een bericht of kom langs

Openingstijden:

Winkel:
– Maandag tm Vrijdag van 08:30 tot 18:00 uur
– Zaterdag van 08:30 tot 17:00 uur

Helpdesk webshop:
– Maandag tm Vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur

    CAPTCHA code:
    captcha

    Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”