Ga naar de inhoud
Home » Pakketpunt De Meern

Pakketpunt De Meern

Voor alle Montfoortenaren is het duidelijk van welk pakketpunt zij gebruik maken: Mado. Wij zijn hét pakketpunt voor alle inwoners van Montfoort, maar ook voor inwoners van omliggende dorpen en steden. Woon je in De Meern? Ook dan heeft ons pakketpunt talloze voordelen voor je in petto! Het eerste voordeel is ons uitgebreide aanbod van pakketdiensten waar wij mee samenwerken:


Waarom is Mado een ideaal pakketpunt De Meern?

  • Snel aan te reizen. Vanuit De Meern is het maximaal 10 á 15 minuten met de auto naar onze winkel. Onze winkel is goed aan te rijden en je hebt weinig tot geen oponthoud. Dit maakt ons pakketpunt een stuk handiger dan bijvoorbeeld een pakketpunt in het centrum van Utrecht.
  • Gratis auto parkeren. Bij ons in Montfoort kun je ‘gewoon’ je auto gratis parkeren. Dit doe je ook nog eens op loopafstand van onze winkel; op maximaal 200 á 300 meter afstand vind je tientallen parkeerplekken. Let wel even op je blauwe schijf!
  • Interessant aanbod in onze winkel. Wij fungeren niet alleen als pakketpunt, maar ook als veelzijdige winkel. In ons aanbod vind je onder meer speelgoed, snoepgoed, kantoorartikelen, woonaccessoires, boeken, magazines en wenskaarten. Voor alle kantoorartikelen kun je ook in onze webshop terecht.
  • Uitgebreid aanbod van pakketdiensten. Zoals je hierboven al hebt kunnen zien, werken wij met maar liefst 7 pakketdiensten samen. Wij kunnen hierdoor zo’n beetje iedereen van dienst zijn. Ongeacht van welke pakketdienst je graag gebruik wilt maken!

Budbee De Meern

Om een pakket met Budbee te kunnen versturen, heb je een Budbee box nodig. Zo’n box vind je in onze winkel en werkt opvallend makkelijk. Meld via de Budbee app je retournering aan en geef aan en ontvang een pincode.

Deze pincode is vervolgens 2 uur geldig. Kom dus direct naar onze winkel in Montfoort toe en vul bij de Budbee box deze code in. De code zorgt er vervolgens voor dat een vakje opengaat. In dit vakje kun je je pakketje leggen, waarna je het deurtje kunt sluiten. Dat is alles wat je hoeft te doen!

DHL De Meern

Als één van de grootste pakketdiensten in ons land heeft DHL veel pakketpunten. Enkele van deze pakketpunten bevinden zich in of rondom De Meern, maar zijn niet allemaal goed aan te rijden. Ook zijn er enkele DHL pakketpunten in De Meern met onhandige openingstijden. Van dit alles heb je bij Mado te Montfoort geen last.

Onze winkel is 6 dagen per week geopend, van ’s ochtends vroeg tot aan de vroege avond. Onze werknemers staan graag voor je klaar én je parkeert ook je auto nog gratis voor de deur. Goed om te weten: wij werken zowel met DHL Express als met DHL eCommerce samen!

DPD De Meern

Ben je op zoek naar een DPD punt in De Meern? In De Meern zelf vind je twee pakketpunten, maar je kunt ook naar Montfoort uitwijken. Bij ons pakketpunt geniet je van een snelle service, het gratis parkeren van je auto (voor de deur) en een interessant aanbod in onze winkel. Mogelijk vind je direct dat ene leuke boek of cadeau waar je naar op zoek was.

Vanuit De Meern is het slechts 10 minuutjes met de auto. Pak je pakket, stap je auto in en rijd naar onze winkel toe. Wij helpen je direct en je kunt je weg weer vervolgen. Daarbij geniet je ook nog van ruime openingstijden, zie onderaan de website.

Homerr De Meern

Homerr is naar eigen zeggen dé vervoerder van de toekomst. Wij geloven in het verhaal van deze vervoerder, waardoor wij ervoor gekozen hebben om met deze vervoerder samen te werken. Dit doet slechts één ander pakketpunt in De Meern. Dat punt is echter minder goed te bereiken en is alleen in de middag open. Daar heb je bij ons Homerr pakketpunt geen last van.

Bij ons kun je terecht met al je Homerr pakketjes. Wij helpen je snel, wij helpen je correct en we nemen veel voor je uit handen. Ondertussen staat je auto veilig en gratis op slechts 200 á 300 meter afstand van onze winkel geparkeerd. Een groot voordeel van ons pakketpunt ten opzichte van de Homerr punten in de binnenstad van Utrecht.

Mondial Relay De Meern

Wil (of moet) je een pakketje via Mondial Relay versturen? Dan heb je eigenlijk maar twee opties: de binnenstad van Utrecht in of op je gemakje naar onze winkel in Montfoort. Die keuze is snel gemaakt, niet waar? Je rijdt naar onze winkel in slechts 10 minuutjes vanuit De Meern.

Voor alle Mondial Relay pakketjes staan wij graag voor je klaar. Parkeer je auto voor de deur, geniet van een snelle service en koop mogelijk nog wat leuke items uit onze winkel. In onze winkel vind je onder meer wenskaarten, boeken, magazines en speelgoed.

UPS De Meern

Als grote vervoerder heeft UPS meerdere pakketpunten in en rondom De Meern. Je kunt echter vanuit De Meern minstens net zo makkelijk naar Montfoort toerijden. Bij onze winkel kun je gratis voor de deur parkeren én geniet je van ruime openingstijden.

De service is bij ons bovendien zoals je zou mogen verwachten. Kom met je UPS pakketje naar Montfoort toe, laat je snel helpen en vervolg zonder zorgen je dag. Bijkomend voordeel: het is dus maar slechts 10 minuutjes rijden vanuit De Meern naar onze winkel in Montfoort!

Telefoon

Winkel: 0348-471236
Webshop: 030-2310088

Email

info@mado.nl

Adres

Waterpoort 2
3417 BL Montfoort

Stuur ons een bericht of kom langs

Openingstijden:

Winkel:
– Maandag tm Vrijdag van 08:30 tot 18:00 uur
– Zaterdag van 08:30 tot 17:00 uur

Helpdesk webshop:
– Maandag tm Vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur

    CAPTCHA code:
    captcha

    Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”