Ga naar de inhoud
Home » Pakketpunt Benschop

Pakketpunt Benschop

Mado wordt als hét pakketpunt van Montfoort beschouwd. Onze winkel is echter ook voor inwoners van omliggende dorpen ideaal gelegen. Zo zijn wij ook een geschikt pakketpunt voor alle inwoners van Benschop. Woon je zelf in Benschop? Bij Mado te Montfoort kun je voor de volgende pakketdiensten terecht:


Waarom is Mado een ideaal pakketpunt Benschop?

  • Prima aan te rijden. Vanuit Benschop is het prima aan te rijden naar onze winkel in Montfoort. Vanuit het centrum van Benschop neemt dit slechts 11 minuten in beslag. Ben je vanuit Benschop naar bijvoorbeeld Utrecht onderweg? Dan kun je dit ook prima combineren met een bezoekje aan onze winkel.
  • 7 pakketdiensten. Bij Mado hebben we bewust de keuze gemaakt om met veel pakketdiensten samen te werken. Je kunt hierdoor op dit moment voor maar liefst 7 pakketdiensten bij ons terecht!
  • Eenvoudig en gratis je auto parkeren. Op ongeveer 200 á 300 meter afstand van onze winkel zijn talloze parkeerplekken te vinden. Wel zo handig als je een groot pakketje komt brengen of op komt halen. Het parkeren van je auto is ook nog eens helemaal gratis!
  • Uitgebreid assortiment in onze winkel. Wij onderscheiden ons niet alleen met ons uitgebreid aanbod van pakketdiensten, maar ook met ons uitgebreide assortiment in onze winkel. Je kunt onder meer voor speelgoed, snoepgoed en kantoorartikelen terecht. Voor de kantoorartikelen kun je ook in onze webshop terecht.
Budbee Benschop

Wil je een pakketje met Budbee retourneren of versturen? In Benschop vind je spijtig genoeg geen Budbee Box. Open maar eens de app van Budbee. Er wordt dan direct aangegeven dat Mado te Montfoort de dichtstbijzijnde optie voor je is.

Bij ons ben je van harte welkom met je Budbee pakketje. Wij maken dit zelfs erg eenvoudig voor je, dankzij onze Budbee Box. Vul in de app in dat je een pakketje wilt versturen en ontvang een pincode. Deze pincode is 2 uur geldig en bij ons op de Budbee Box in te tikken. Je kunt direct je pakketje in het vakje leggen dat open gaat. Sluit het vakje en je bent klaar!

DHL Benschop

In Benschop is geen enkel DHL punt te vinden. Als je een pakketje met DHL wilt versturen of wilt laten bezorgen, kun je gelukkig terecht bij onze winkel in Mado. Dit is, ook volgens de website, één van de dichtstbijzijnde DHL punten vanuit Benschop.

Bij ons kun je terecht met alle DHL pakketjes. Je kunt bij ons je DHL pakketje versturen, retourneren of afhalen. Vul in dat geval bij je bestelling bij de webshop onze winkel als afhaalpunt in. Check hieronder onze openingstijden en kom op elk gewenst moment naar onze winkel in Montfoort toe!

DPD Benschop

Ben je op zoek naar een DPD punt in Benschop? Ook dan kom je al snel uit bij onze winkel in Montfoort. In Benschop zelf in namelijk geen enkel DPD Punt te vinden. Vanuit het centrum van Benschop is het bovendien slechts 6,8 kilometer naar onze winkel toe.

Bij ons kun je je auto vlak voor de deur parkeren. Dit is volledig gratis, waardoor je gerust een kijkje in onze winkel kunt nemen. Mogelijk vind je nog een leuk boek, een leuk magazine of een kantoorartikel dat je nodig hebt. Graag helpen wij je met je DPD pakketje!

Homerr Benschop

Met Homerr is het ideaal om pakketjes te versturen. Jammer genoeg is er alleen geen Homerr punt in Benschop te vinden. Volgens de website van Homerr kun je het beste terecht bij Mado te Montfoort. Bij ons geniet je van een snelle service, van ruime openingstijden en van een korte reistijd.

Onze werknemers staan graag voor je klaar. Kom met je Homerr pakket naar onze winkel toe en wij helpen je graag op weg. Mogelijk zie je ondertussen nog leuke producten in onze winkel liggen.

Mondial Relay Benschop

Heb je een Mondial Relay punt nodig? Als je in Benschop woont, heb je twee mogelijkheden: naar een punt in IJsselstein of naar Mado te Montfoort. Bij ons geniet je van ruime openingstijden, een snelle service en van een korte reistijd. Je kunt bovendien je auto gratis op maximaal 300 meter van onze winkel parkeren.

Wij helpen je graag met je Mondial Relay pakketje. Meld je pakketje online aan, geef aan dat je ‘m via onze winkel wilt versturen en kom naar onze winkel toe. Wij scannen het pakketje voor je en geven ‘m spoedig aan de Mondial Relay koerier mee.

UPS Benschop

UPS is één van de grotere pakketdiensten van ons land. Het is daardoor vrij opvallend dat er in Benschop geen enkel UPS punt te vinden is. Als inwoner van Benschop kun je naar Lopik toe, terwijl je ook naar onze winkel in Montfoort toe kunt komen. Dat is net zo handig als je bijvoorbeeld naar Utrecht onderweg bent.

Graag helpen wij je met je UPS pakketje. Wij kunnen dit pakketje voor je versturen of retourneren. Ook kun je je UPS pakketje in onze winkel afhalen. Wacht in dat geval het afhaalbericht af en kom vervolgens naar onze winkel toe.

Telefoon

Winkel: 0348-471236
Webshop: 030-2310088

Email

info@mado.nl

Adres

Waterpoort 2
3417 BL Montfoort

Stuur ons een bericht of kom langs

Openingstijden:

Winkel:
– Maandag tm Vrijdag van 08:30 tot 18:00 uur
– Zaterdag van 08:30 tot 17:00 uur

Helpdesk webshop:
– Maandag tm Vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur

    CAPTCHA code:
    captcha

    Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”